Villads

Anbefaling af Heidi’s Solstråler

Vi har været så glade for at få vores søn, Villads, passet hos Heidi, og giver hermed vores varmeste anbefalinger. Hos Heidi er der masser af knus, kærlighed og voksenkontakt. Hverdagen er præget af overskud, struktur og trygge rammer og samtidigt får børnene masser af oplevelser. De hygger hos Heidi, tager på ugentlige ture i legestue, er ofte på legepladsen, i parken og indimellem tager de også på længere ture til f.eks. zoo eller stranden, og tit mødes de også med Tinas dagpleje. Børnene lærer også Heidis mor, piger og mand godt at kende og Villads har været glad for dem alle! Heidi er meget omsorgsfuld og god til at møde børnene hvor de er og støtte dem i deres udvikling. Hun er fleksibel, og man kan altid snakke om tingene for at få det hele til at hænge sammen. Heidi har givet Villads den bedste start på at blive passet ude og det har været så dejligt at have en dreng der har glædet sig til at komme ned til Heidi om morgenen, og som har været glad når han blev hentet.

Mange tak for de mange dejlige dage fra Villads, Anders og Lærke

Eline

Anbefaling af  Heidi's Solstråler 

Vi kan kun give Heidi vores absolut varmeste anbefalinger. Hendes dejlige, trygge rammer og omsorgsfulde personlighed har udentvivl bidraget til at vores datter i dag er så glad for at blive passet og har en dejlig og tryg hverdag. Heidi er fantastisk til at give børnene en masse oplevelse samtidig med at der er stor fokus på ro, struktur og børnenes rytmer.
Det har været en fornøjelse at aflevere og hente et glad barn hver dag, der uden tvivl stor trives i Solstrålens rammer.

Vega

Anbefaling af Heidi's Solstråler 
 
Vi kan på det kraftigeste anbefale pasning hos Heidi, hvis I ønsker, at jeres barn skal have en tryg og rolig start væk fra “mor og far”. Heidi ser dit barn hvor det er, og sætter barnets behov i første række, hvilket vi blandet andet har oplevet ift. vores datters søvn og motoriske udvikling. Det har været trygt og rart at aflevere vores datter om morgenen, hvor vi har følt os ventet og velkommen hos Heidi, og derudover er blevet mødt af Heidis meget entusiatiske piger, der nu begge går i børnehave. Vega har været et stort smil hver eneste dag vi har hentet hende, det synes vi siger en hel del.
 
Tak.
 
Med venlig hilsen Camilla Keller og Andreas Arnberg Jensen
 
Ved behov for yderligere information er I velkommen til at kontakte os pr. mail: Andreas.a.jensen@gmail.com eller rellek@live.dk

William

Til rette vedkommende
Vores dreng William gik i Heidi's Solstråler fra September måned 2015 til Oktober 2016. Heidi var god til at køre William ind i gruppen og han har været meget glad for at blive afleveret hos hende. Vi har følt at Heidi har haft stor fokus på Williams behov og har givet ham den tryghed der skulle til for at han fik en god oplevelse ud af at blive passet.
Der er stor fokus på at børnene i den private pasningsordning kommer ud på daglige ture her i blandt til de dejlige legepladser i Lyngby og til tider længere ture til blandt andet København og Dyrehavsbakken.
Vi har været meget glade for Heidis kærlighed til vores dreng og vil klart anbefale hende til andre.
Simone og Benjamin.

Villum

"Heidi har det seneste år været privat børnepasser for vores søn Villum, hvilket vi har været yderst tilfredse med. 
Samarbejdet har fungeret fra første dag, og Villum har oplevet en tryg og omsorgsfuld hverdag, hvor der har været fokus på hans behov og udvikling. 
Derudover har tiden også budt på kreative indslag og oplevelser ud af huset. Der er ingen tvivl om at Heidi vil børnene det bedste og hendes hjem indbyder til en hverdag i børnenes tarv. Villum har elsket tiden hos Heidi, og det er med stor ærgrelse at vores veje skal skilles. Vi giver Heidi vores bedste anbefalinger og kan ikke takke hende nok, for alt det hun har gjort for vores søn." 

De bedste hilsner fra 

Tina og Daniel. 

Addie

 

Anbefaling af Heidi's Solstråler.

 

Vores datter Addie er blevet passet hos Heidi fra oktober 2016 til april 2018. Nu skal hun videre i børnehave efter at have fået styrket sit fundament af tillidsfuldhed, glæde og gåpåmod hos Heidi.

Indkøringen tog kun et par dage, og vi har fra starten været meget trygge og glade ved at aflevere vores datter hos Heidi.

Dagligdagen er på den ene side præget af trygge rutiner og struktur, som har givet Addie ro. På den anden side er Heidis Solstråler meget på farten og kommer ofte ud af huset på ture. Disse aktiviteter har Addie nydt i fulde drag (alt fra besøg på legeplads til bondegårdsture).

Heidis to døtre har været fantastiske legekammerater for Addie, og er også grunden til, at vi har valgt, at Addie skal i samme børnhave som de to piger, så de fortsat kan se hinanden. Udover de to piger har Heidis mor også sin (næsten) daglige gang i dagplejen. Hun tager med, når de skal ud af huset, og Addie er også meget knyttet til hende.

 

Heidi har et rigtig godt tag på børnene. Hun er både kærlig og bestemt. Så hvis du vil have en privat børnepasser, der giver store kram og kys på kinden, så er Heidi den helt rigtige ”reservemor”.

 

Med venlig hilsen,

Peter og Louise Muchardt Schultz. 

Filippa

Heidi's Solstråler 
Heidi Johannesen


En anbefaling til verdens bedste private børnepasser, Heidi.
Vi afleverede vores datter hos Heidi da hun var 9 mdr. Hvor der var aftalt en midlertidig
periode, da Lyngby er tæt på vores arbejde, men langt fra vores bopæl.
Vores datter blev så glad for at gå i Heidi´s dagpleje samt hendes familie, at vi valgt at
lade hende blive til børnehave start.
Der er ingen tvivl om at Heidi lever og ånder for de børn hun har i sin varetægt, alt
omkring hende er indrettet til børnenes leg og trivsel. Hun søger for masser at
aktiviteter og leg for at sikre børnene den bedste læring.
Vi vil varmt anbefale Heidi til alle der skal aflevere deres guldklump, da det er et dejligt
hjem med masser af hjerterum.


Venlig hilsen
Kristina, Christian & Filippa

Nørregårdsvej 5, 3100 Hornbæk tlf. 60450670

Julegave fra Elvira